torsdag 1 oktober 2015

Ingen rim och reson

SvD rapporterar i skrämmande ordalag att utlänningslagen inte längre följs. Idag 2015 i rättsstaten Sverige kan personer från världens alla hörn helt sonika kliva av tåget, ta närmaste volontärarbetare i hand och traska iväg ut i ingenmansland, utan att polisen får ingripa för att ta reda på vilka de är, var de ska, hur de tagit sig hit och vad de planerar att ägna sig åt i framtiden. Registrera sig och söka asyl, till exempel, verkar inte vara särskilt angeläget för tusentals migranter.

Att det ska få gå till på det här sättet i Sverige (och i övriga Europa) är inget annat än ren och skär galenskap. Det är så oförsvarbart fegt. I någon form av kollektiv godhetseufori utan minsta eftertanke kapitulerar myndigheterna och lämnar fältet öppet för avsevärda mörkerkrafter att få fotfäste i vårt naiva samhälle. Om man inte bemödar sig att göra ens en bakgrundskontroll på de utlänningar som strömmar in i landet, då det kanske sårar deras känslor, hur kan man då vara säker på att inte svårt traumatiserade eller psykiskt sjuka själar, yrkeskriminella och jihadister tillåts ströva fritt mitt bland oss?

Tusentals, om inte tiotusentals, illegala migranter befinner sig nu i Sverige, och vad de gör har vi inte en susning om. Man vistas alltså här i-l-l-e-g-a-l-t. Man får inte befinna sig i Sverige på de premisserna. Punkt slut. Det är hög tid att strunta i vad Vänsterpartiet och den högljudda twittermobben tycker i denna fråga, och börja följa den lagbok som rimligtvis står ovan allt politiskt korrekt käbbel och vansinniga sociala experiment. Svårare än så är det inte.

http://www.svd.se/annika-borg-det-offentliga-har-kapitulerat/om/ledare-gastinlagg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar